You are here
Home > Tabere de Vară

Pasiunea pentru apă, munte, caiac și schi ne-a determinat să elaborăm servicii variate de agrement, personalizate sau tematice prin intermediul cărora atât copiii cât și adulții să beneficieze de experiențe de învățare și relaxare deosebite.  
Din pasiune pentru natură şi plimbări cu caiacul, clubul Caiac SMile devine un organism formator de tineri responsabili față de un mediu curat şi sănătos, în beneficiul tuturor.  Vacanța şcolarilor mici e un prilej de expansiune a energiei copiilor, exprimată prin sport, în mod relaxant şi distractiv. În cadrul activităţilor taberelor de vară, Caiac SMile a gândit un program dinamic, pentru a ţine copiii ocupaţi, fericiţi şi sănătoşi, oferindu-le o vacanţă plină de aventură şi relaxare, într-un context al mişcării în natură, având la dispoziţie diversitatea generoasă a formelor de relief: lac – munte.

Activităţile principale ale taberei:
– plimbări cu caiacul, învăţarea şi perfecţionarea unor tehnici de vâslire şi self rescue;
– activităţi sportive: crossfit, baschet, volei, fotbal, zumba, bodyart etc;
– dezvoltare personală prin joc de teatru;
– instructaj şi tehnică de supravieţuire pe munte;
– prezentare tehnici de prim ajutor şi igienă generală.
Printr-un program divers, cu activităţi atent alese pentru copii, Tabăra de vară Caiac SMile „Aventură în Natură” îndeamnă la joacă, conectare cu natura, depăşirea propriilor limite şi fomarea abilităţilor.

Vă aşteptăm să creăm împreună o vară de poveste!

Top