You are here
Home > Tabere de Iarnă

Pasiunea pentru apă, munte, caiac și schi ne-a determinat să elaborăm servicii variate de agrement, personalizate sau tematice prin intermediul cărora atât copiii cât și adulții să beneficieze de experiențe de învățare și relaxare deosebite.  
Din pasiune pentru natură şi plimbări cu caiacul, clubul Caiac SMile devine un organism formator de tineri responsabili față de un mediu curat şi sănătos, în beneficiul tuturor.  Vacanța şcolarilor mici e un prilej de expansiune a energiei copiilor, exprimată prin sport, în mod relaxant şi distractiv.

Nimic nu se compară cu alunecarea pe zăpadă. Sporturile de iarnă, schiul și snowboard-ul,sunt considerate unele dintre cele mai frumoase sporturi, fapt evidențiat prin bucuria copiiilor și adulților care îl practică . Peisajele , aerul curat și însuși sportul în sine aduc convingerea faptului că oricine ar trebui să-și ia inima în dinți și să practice aceste sporturi.Taberele de iarnă, Caiac SMile, se adresează tuturor copiiilor indiferent de vârstă, având ca scop inițierea, consolidarea și perfecționarea tuturor procedeelor tehnice necesare practicării schiului și snowboarding-ului. Procesul de învățare este destul de complex adaptînd-ul pe nivele și grupe de vârstă. Ne dorim să creăm un mediu în care copiii să se simtă în largul lor, să aibă parte de libertate, joacă, armonie astfel ca ziua pe pârtie să decurgă într-un mod cât mai natural.Copiii sunt educați să lucreze în echipe, să se sprijine unul pe celălalt, să-și depășească limitele și fricile. În funcție de vârste, aceștia sunt grupați în număr de 6-10 copii pe monitor.

Top